Serviettes

Salam semua,

Ini adalah antara serviettes yang menarik untuk tissue painting.




Dijual dalam pack seperti ini.



Cari di bahagian 'kitchen' di pasaraya ataupun di mana-mana kitchen outlet.
Ada yang mahal, pattern nya exclusive. Ada yang murah. Tapi warnanya turun. Pilihlah yang okey, okey aje tapi corak menarik dan warna yang striking boleh, yang cool pun boleh. Bila susun nanti, cantik lah jadinya..

8 comments:

  1. ooo macam ni...memang tak da kat pasaraya yang pi semalam....

    ReplyDelete
  2. TQ cikgu!
    sedang berusaha mengumpulkan segala macam alatan yg diperlukan!

    ReplyDelete
  3. Vy,
    Okey, lepas tu tunjuk cg ye.

    ReplyDelete
  4. Dear the ol' rascal,
    Ye lah tu.

    ReplyDelete
  5. kak...tak tbayang lam otakku lagi camne sevittes (btol ke eja nihh) tu?? macam pelapik meja tu ke kak? kat tesco ke giant ke ade jual tak kak? bkobar2 ni nak wat mende ni kak...

    ReplyDelete
  6. Shima,
    Baguslah ada semangat berkobar-kobar tu. Serviette ini bukan pelapik meja. Dia adalah tissue digunakan untuk keringkan tangan. yang selalu digunakan di kedai makan, plain tanpa corak. Yang ini special, ada corak. Di tesco dan giant melaka tak jual benda ini. Cuba cari di Bahagian Dapur Isetan, Parkson. Di Ikea dan SSF pun ada.TQ

    ReplyDelete
  7. oowwwhhh...haruslah esok ku terjah parkson lak untuk cari benda alah ni... TQ kak..

    ReplyDelete
  8. Shima,
    Benda alah ni di kenali dngan nama 'napkin'. Orang kita panggil 'tissue'.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.