Tak sabar menunggu



Salam,


Dia dah jumpa bunga api lebihan tahun lalu. Dia nak main juga siang tadi. Kita kata main malam....bunga api main malam...baru nampak 'bunga'nya..tak, nak juga main . Budak-budak katakan, jadi layanlah, pasang lilin yang kejap-kejap padam apinya, kebetulan angin kencang. Nak tengok percikan bunga apinya?
'Azreen' ' Fatihah' 'Nazir' pinjam nama watak Wadi Udung,
(Astro Prima)
......leka bermain

Tengok Nek Lang

kan ada ?
Nek Lang, dalam longkang gelap, nampak api nya!
Sebelum ini sibuk merdeka, sekarang nak raya pula. Hari-hari tanya mummy pukul berapa sekarang.....menjelang nak berbuka.

4 comments:

  1. Budak-budak... semua tak sabar. Kita dulu masa bebudak camana lah ye... hehe

    ReplyDelete
  2. Acik,
    Kalaulah boleh kita 'turn the clock' back.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.