Satu petang

Salam bahagia....

Satu petang di sebuah rumah di Bukit Sekilau.

Setelah mob rumah, ini pula tindakan seterusnya. Kerja-kerja berat tugasan dia..


house cleaning

Saya? Tak ada kerja lain....


picture uploading

Okey kan?

10 comments:

  1. Salam kak Nora,

    Amboi!....amboi!....amboiiii!!
    dera Cik Abang ye???

    ReplyDelete
  2. Salam Yan,
    Tak suka dera, tapi sukarela.

    ReplyDelete
  3. nak jugak paklang buat kerja rumah..Aziz ni..mmmmmm tgk angin dia laa

    ReplyDelete
  4. Ezzah,
    Pak Lang tu cuma tak suka cuci pinggan dan masak. Itu kerja saya. Itu yang untung,Zah, ada handyman to the rescue for the helpless.

    ReplyDelete
  5. blogger tegar mang centu...hehehe
    tak salu kannnzz??

    ReplyDelete
  6. Dear acik,
    Nak katakan selalu, boleh juga. Tapi bila tiba nak susun semula kerusi, carpet dsbnya lepas mop lantai atau vacuum, yours truly yang buat.

    ReplyDelete
  7. salam. hehe.. give me FIVE!!!

    ReplyDelete
  8. Dear Nora,
    untung...hubby suka nolong!

    ReplyDelete
  9. Salam Nab,
    Syukur....Nab pun sama juga, ada yang bantu mencantikkan laman.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.