JOM MAIN SENO


video





Walaupun tak lebat, tak tebal...syukur...dapat juga merasa 'excitement' dan riang ria kanak-kanak ribena main 'seno'sekitar sebuah ski resort di Pyeong-Chang, Korsel. Sekejap pun jadi. Allah Maha Mengetahui.

video


video
Bila lagi nak main seno?

Perang seno ball

10 comments:

  1. bestnyer...
    dalam menghayati keindahan bunga sakura... dapat juga main seno.... memang pengalaman satu dalam seeribu laaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tak sangka seno akan turun, hajah....hepi sangat-sangat!!

      Delete
  2. Wah mcm2 ada.Seno dan sakura, semua yg org suka!

    ReplyDelete
  3. Sesekali jumpa seno.....rezeki..

    ReplyDelete
  4. Assalam
    Seronoknya! Tak sama berski? Sempat buat "senoman" tak?

    ReplyDelete
  5. Hee Hee...seronok betul but just for few hours. Ski hanya masa winter. Dapat buat senoman mini sebab seno nya tak banyak. Rezeki budak-budak....

    ReplyDelete
  6. Sure seronok ya tapi mesti tak sama dgn snow buatan di Snow Walk I-City di Shah Alam yg kami dah pergi tu. Sejuk sungguh wpun pakai attire yg disediakan di situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana nak sama, cuja. Kami excited sungguh. Tak sangka salji akan turun waktu spring. Suhu waktu itu minus 3 darjah C. Rezeki.

      Delete
  7. kenangan main seno masa di NZ..tp tgk gambar main seno kat korea pun mcm best je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irfa,
      Alhamdulillah, dapat lah rezeki main seno Korea. Nak puas kena datang musim winter.

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.