Sale@Kaseh


Salam.
Malam tadi saya membantu kakak buat
cupcakes, 120 semunanya.
Dia yang bancuh, mixed the batter.
Saya buat yang mudah aje
Ini adalah 'baby steps' dalan projek buat cupcakes.
Yang mudah, yang sweet, yang sedap dimakan.
Hiasan pun ceria.
Feature colour: Red n white
Corak: garis-garis bebas, bercorak
dengan taburan warna warni.
Mudahkan, tapi kena sabar dan tekun.



Putih (atas), merah (bawah)


Cupcakes di dipesan oleh 'anak saudara' kami'
Linda Aziz @ Kaseh
Butik Kaseh menyambut ulangtahun ke 2 nya hari ini!
Sambil pelanggan cuci mata, 'touch n go', beli terus,
(boleh installment, Linda?)
baju, tudung (pasang siap), aksesori, kain,
dapatlah mereka rasa apa yang dihidangkankan oleh
Kaseh.
Hari ini aje tau ada hidangan free.
Diskaun special hari ini sahaja!


Inilah dia banner 'sale, sale, sale' @ Kaseh


Dan ini dia usahawan muda yang sedang meningkat maju,
Beliaulah blogger yang memberi inspirasi kepada kami
(puterihanglipoh, mshart)
ke dunia blogging.

"HAPPY BIRTHDAY BUTIK KASEH"
Maju Terus Maju
(Hope you love the cupcakes!)

8 comments:

  1. happy birthday butik qaseh. kat melaka ke. mana tau nanti boleh singgah ke..

    wah.. boleh ambil tempahan tu cupcakes.

    ReplyDelete
  2. Salam hajah,
    Tempatnya di Plaza Usahawan di Jalan Hang Tuah. Boleh saje tempah:nice to look n nice to eat punya. chewah..promo dah..

    ReplyDelete
  3. kak nora,
    insya'allah... bila balik melaka nanti, kami akan ke sini...

    ReplyDelete
  4. Salam Hjh
    Bukan ke arwah abah dulu miliki kedai jahit yg terkenal di bandar Melaka? Tak tumpah kepakaran & minat ke Hjh ye? Perlahan2, boleh tiru big sister. Dlm setahun dua nanti mungkin buat cupcakes utk toko jahit sendiri & lawan Kaseh. Insya Allah.

    ReplyDelete
  5. Salam Hajah Rahmah,
    Terima kasih

    ReplyDelete
  6. Salam Temuk,
    Benar itu. Tapi kepakaran arwah tak tumpah pada anak-anak, tempias-tempias adalah. Kita tak boleh lawan tapi beri sokongan, bukankah begitu?

    ReplyDelete
  7. Hjh
    "Lawan" gurau je tu. Kot bersaing boleh tak? Tp nmpaknya Hjh memang tk buka butik, kot. Slamat trus menyokong & mmbantu dmi kjayaan anak bngsa. Salam.

    ReplyDelete
  8. Trima ksih Temuk. 'Saing' dan 'sokong' boleh tak dalam busines?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.