PD 2

Salam.
Nak cerita lagi.


Moh, saya tunjukkan apa yang ada lagi dalam apartmen mewah ini...
Amal dengan nek lang dah sama tinggi.
"Nek Jah' dengan cucunya.


Washroom,
bakul berhias orkid itu bukan sebahagian hiasan washroom tau,
walaupun toiletries lengkap disediakan.
Pak Abu masih bawa yang sendirian berhad dari rumah,
bertambah seri washroom!
Buat macam rumah sendiri bila berada di sini!


Kitchen corner
tak, kami juga tak bawa microwave oven dan kettle,
yang periuk nasi tu kami punya serta hidangan berbagai lauk pauk.
Sedap lagi makanan home cooked!
Jimat belanja.



Little Iddin (Maths teacher kata "I'll change your name to Irene if you keep on talking!")
excited tengok samada air laut dah pasang dan tinggi mana!
"Iddin nampak ikan"




Cosy corner
Sofa menjadi katil Iman
"Sukalah sofa ini, so comfortable"
Nampak lantai berkaca? Nampak bayangan air?





Mana boleh duduk dalam bilik aje....
Sempat riadah di Gym,






Of course, 24 jam berenang, aktiviti utama,
macam itik dapat air.
Bangun pagi terus lompat ke dalam kolam.
Tak kisah demam, janji dapat air, ubat kan ada?
Apa kata kita buat kolam renang kat apartment idaman nanti?


Mana tak mimpi jadi jutawan????

Bersambung.....

(terima kasih angah untuk gambar-gambar ini)





6 comments:

  1. Suka tengok Nek Jah ooopsss...I mean Nek Lang enjoy!! hehehe

    p/s untuk pengetahuan 'followers' of this blog, Nek Lang ni adalah clone arwah nenek saya, i.e. emak Nek Lang! Jadi, bila tengok Amal posing dgn Nek Lang, alamaaak...seBIJIK macam saya berposing dgn nenek dulu!! huhu;-)

    ReplyDelete
  2. Hmmmmmm...nek lang senyum sorang

    ReplyDelete
  3. Psssst ...

    semalam berapo duit kito ni...den raso nak torojun jo dalam kolam tu....

    ReplyDelete
  4. Salam ezza,
    Psssstttt...itu kena tanya Mr Kind Heart. Alang tergoda dengan kolam renang!!

    ReplyDelete
  5. waa.. ni acara mesti pergi ni..

    ReplyDelete
  6. Hajah Pah,
    Yes, you better spend a getaway there. Hajah google kat website dia to get more info.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.