IDDIN BERSEMANGAT

Gembira bukan main lagi Iddin! Dia dipilih salah seorang pemain wakil sekolah dalam sukan 'bowling;( BM:Boling) Semangatnya tinggi. Kalau tak berlatih di bawah seorang coach, dia dengan daddy atau sepupu ataupun dengan Nek Ngah akan  ke bowling lane di MP membuat latihan tambahan untuk mengukuhkan lagi kemahiran.
Harapan tinggi untuk menang, 'He is serious' kata Nek Ngah sewaktu sesi latihan bersama Idin.  Nek Ngah serta  famili terus memberi semangat dan sokongan kepada Iddin.  Lihatlah imej yang saya ambil dari FB Nek Ngah.

Nek Ngah n cucu, 'the bowlers'

Gaya seorang bowler.,  fokus
Semoga Iddin dan rakan pemain sekolah yang lain (SFI team) berjaya dalam perlawanan bowling antara sekolah-sekolah  rendah peringkat negeri nanti, minggu hadapan.
Semangat juang Iddin cukup tinggi dalam sukan, Nek Lang harap semangat juang yang sama dalam pelajaran, ye Iddin.
Anyway, enjoy your school days, Iddin! 

6 comments:

 1. Nek Lang.... salah fakta...Iddin juga terpilih utk bolasepak tapi latihan bola belum mula sebab cikgu suruh fokus pada bowling dulu. ~ Iddin

  ReplyDelete
 2. hahaha...neklang dah tersilap report....tak pa tak..iddin..terus kan perjuangan hg ke penamat...Malaysia Boleh,Iddin lagi Boleh
  Jap jap..Alang apa kabor....hehehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alang kabor baik adanya.Salah faham, tu yang salah laporan...ha..ha...
   Mem dah selamat sampai ke bumi bertuah ini ye/ Tak bawa hujan sekali? Cepat-cepat cerita pengalaman di negara sejuk tu!!

   Delete
 3. Salam,
  Wah tahniah, sek rendah lagi dah main bowling. ni mesti galakan dr keluarga mcm Nek Ngah! cikgu terror tak?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tk lah. Baru sekali tulah mainnya. Ke longkang je bola.

   Delete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.