Ucapan Hari Ibu

Semalam hari istimewa buat mereka yang bergelar 'ibu'. Saya terima juga beberapa SMS Hari Ibu. Cuba baca yang ini...



"To all mothers, PLEASE READ THIS..: It's normal when u're in ur 20s, u'll look very 'MENGANCAM'........When u're @30s, u begin to behave 'BERMACAM-MACAM',....,When u turn 40s-50s , u'll feel "TERANCAM" and sadly, when u reach above 60's orang langsung tak boleh 'CAM'. Happy Mother's Day!!"


Yang ini pula....


"Yang sejati ibu kandung, yang famous ibu tiri, yang ringan ibu angkat, yang miang ibu keladi, yang tembam ibu roti, yang ramai ibu tunggal, yang penting ibu jari,........... Macam macam ibu ada. Yang penting, anda tetap ibu yang disayangi...Selamat Hari Ibu."


Yang pasti...

HAPPY  MOTHER'S DAY......

walaupun terlambat...hari ibu setiap hari, bukan??

6 comments:

  1. Hari-hari pun hari ibu...
    mane lambatnye.

    ReplyDelete
  2. Elok awal-awal saya ucapkan "SELAMAT HARI GURU' Cg Ahmad Humairi.

    ReplyDelete
  3. happy mother's day aunty nora!
    walau dah wish, nak wish gak lagi.. kata hari2 kan.. hahaha!

    ReplyDelete
  4. Oooooo....happy nya aunty!!

    ReplyDelete
  5. hari-hari hari ibu...
    selamat hari ibu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.