Yang terkini

 
 Satu pagi, di kedai cermin mata "Mata ke Mata" di DP Mall.

.Nama saya 'Seng Hup' tapi kedai jual lampu bukan saya punya
 Saya: Mr Lee SH, boleh tunjukkan saya frame cermin mata terkini.
LSH: Ada, nanti ye, boleh cuba yang ini, terbaru!!!

Ah? Boleh ke??




8 comments:

  1. haha u look like inspector gadget!

    ReplyDelete
  2. boleh kak nora. nampak rock..haha..

    ReplyDelete
  3. Hi dieya,
    Inilah gadget terbaru di pasaran!

    ReplyDelete
  4. Hajah,
    Jadi nek Rock lah kita!

    ReplyDelete
  5. jangannnnnnnnnnnnnnnnnn nek langgg...nanti ikan kat kolam tak kenal tuan....

    ReplyDelete
  6. UMMI,
    Hahaha.....apa cara pun, ikan-ikan kat kolam dah kenal tuannya, Agaknya cermin mata ni sesuai untuk skuba diving dalam kolam ikan tu tak?

    ReplyDelete
  7. Skuba diving!!!!...jgn nek lang buat iddin ke aqlan baca statement ni... naya jek nanti... kang kompius mana ikan mana iddin...

    ReplyDelete
  8. Ummi,
    Nek Lang cuma :-) :-) :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.