Ketupat lagi

Salam.


Pagi ini, Melaka basah dan sejuuuuk lagi. Sedap tarik selimut.....

Ini ialah pemandangan di luar rumah,
hadapan....masih cool
Ini juga di luar rumah,
bahagian belakang,

nampak basah, kan?

Pagi ni breakfast ketupat lagi tapi bukan ketupat lebihan pagi semalam ye.
'Chef di Raja' PT aka En Tapah, kirim...dia masak untuk kenduri di masjid Ujung Pasir.

Ada ketupat mini serta rendang ayam
Oh ada juga apam gula merah


Dan... ada juga pulut dengan serawa durian. Tapi yang ini tunggu dulu....pagi lah pagi, perut tak boleh terima hidangan ini.

Okeylah , nak ke You Tube...tapi maaf, ye, gambar-gambar di ambil di rumah my anak anak saudara. Bukan, bukan rumah di BC.

6 comments:

  1. apam gula merah? look delics....yummy.... I laikk..

    ReplyDelete
  2. salam.
    renovation dah siap?
    sekarang ni pagi2 hujan. kalau tak lebat, renyai2..

    ReplyDelete
  3. Hajah,
    Dalam proses..tunggu..

    ReplyDelete
  4. Salam kenal Kak Nora, terliur tengok ketupat dgn rendang tu...

    http://treatntrick.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hi Palatable,
    Salam kenal juga, tapi saya tak pandai masak macam anda.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.