HANOI-HA LONG BAY

dari hazwanali.blogspot com

4H3M di sana, sana, sana.......


12 comments:

  1. Salam kak hajah nora
    Ha Long Bay..mmg best
    Lagi best kalau dapat tidur dalam kapal tengah lautan...
    Pengalaman indah
    Dgn udara nyaman dan sejuk
    Mmg best
    Selamat bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tidak bermalam dalam kapal, siang pun orait!

      Delete
  2. Assalamualaikum kak,
    Pilihan destinasi percutian yang tepat. Cantik sangat, saya suka. Saya setuju sangat Ibu n Abah, kalau dapat mengabadikan kenangan dalam kapal, akan jadi memori terindah dalam hidup..satu lagi jangan lupa..shoping kain baju yang sangat murah.
    Selamat bercuti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik T,
      Kami cuma day trip ke sana. Memang pemandangan cantik. lagi pun kami nak kejar masa ke tempat tarikan yang lain keesokannya. Shopping BUKAN di Hanoi, sikit-sikit sebagai kenangan bolehlah.

      Delete
  3. Selamat bercuti... Enjoy tapi jangan lupa kami di sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, balik dah pun.... oh, macam kenang daku selalu ?

      Delete
    2. Alhamdulillah!!! Memang begitulah sepatutnya antara sahabat handai bagi merapatkan lagi talian sillaturrahim kan!

      Delete
  4. berapa bajet NAIK KAPAL di halong baY.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf, Saya tak tak tanya pun sebab semua dalam pakej. Cuba google atau baca blog mereka yang permah ke sana, ye.

      Delete
  5. wah naktau jugak pasal KAPAL DAN LONG BAY!

    mamaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belayar menikmati pemandangan di sekitar Teluk Ha Long, aplikasi pelajaran Geografi, Ju!

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah.Komen anda dihargai.